Силвейн Рейнард: Написах "Изкуплението на Гейбриъл" специално за читателите

108633
Силвейн Рейнард: Написах "Изкуплението на Гейбриъл" специално за читателите
Снимка: Кръгозор

Авторът на „Адът на Гейбриъл”, „Екстазът на Гейбриъл” и „Изкуплението на Гейбриъл” продължава да жъне огромен успех със своите три романа, но все още никой не знае кой стои зад псевдонима Силвейн Рейнард. Малкото, което е ясно за него, е, че е канадец и че се представя за мъж. Мистерията около личността му събужда все по-голямо любопитство у почитателките му, а героят му - загадъчният секси учен професор Гейбриъл Емерсън, разгорещява фантазиите на хиляди жени. Неслучайно читателите се вълнуват дали има нещо общо между двамата. Феновете на романите очакват трилогията да бъде филмирана, а един от най-предпочитаните от тях актьори за главната роля е сексапилният Хенри Кавил – външният му вид, класа и изтънченост  въплъщават образа на Професора.

Когато започнахте да пишете, смятахте ли, че ще постигнете такъв успех?

Екстазът на Гейбриъл

  Той се премести надолу и се приведе над нея, за да съедини устните им. – Не виждаш сравнението между теб и нея? Това е м...

Абсолютно не. Когато започнах да пиша за професор Емерсън, не очаквах въобще някой да прочете за него. Цялото това преживяване надмина всичките ми очаквания.

Имаше известно разстояние между първите две книги „Адът на Гейбриъл” и „Екстазът на Гейбриъл” и третата - „Изкуплението на Гейбриъл”. Беше ли ви трудно да се върнете отново към историята?

Когато изграждах сюжета, си представях само две части. След това бях затрупан от съобщения и писма на читатели, които искаха трета книга. В съзнанието си знаех какво се случва с Емерсън след края на втората част „Екстазът на Гейбриъл”, но не го бях оформил напълно като идея. След като го направих, думите дойдоха от само себе си.

Коя от трите книги ви бе най-трудно да напишете?

„Изкуплението на Гейбриъл” бе предизвикателство, защото не бе част от първоначалния ми замисъл. Но мисля, че именно с нея се гордея най-много. Написах я специално за читателите си и се надявам, че ще им хареса.

Адът на Гейбриъл

„Надявах се най-накрая да те срещна“, беше неизречената истина. Сините му очи срещнаха нейните и той остро я изгледа. Тя ...

 

Каква част от образа на Гейбриъл Емерсън е част от характера на Силвейн Рейнард?

Мисля, че в известен смисъл наистина голяма част от мен присъства в неговия образ. Но за разлика от него аз се опитвам много усърдно да не изпускам нервите си и да не казвам неща, с които да нараня другите хора.

В повечето анкети читателите избират актьора Хенри Кавил за ролята на Гейбриъл в евентуален филм. Можете ли да си го представите да я изиграе?

Трудно ми е да стоя встрани от този спор, защото ценя мнението на читателите си. Определено поддръжниците на Хенри Кавил са много ентусиазирани.

"Изкуплението на Гейбриъл" – секс без задръжки в брака!

Силвейн Рейнард, авторът на „Адът на Гейбриъл” и „Екстазът на Гейбриъл”, сякаш е използвал тази фраза за мото н...

Завършена ли е вече историята на Гейбриъл и Джулия?

Не е задължително. Професора се появява бегло и в новата ми книга The Raven. А след това? Ще видим...

Разкажете ни нещо повече за новата поредица.

Новият ми роман се казва The Raven и е първи от нова серия. Това е паранормална любовна история, развиваща се в съвременна Флоренция. Както споменах, читателите ще видят Професора в камео роля, а ще има и много други познати персонажи от поредицата за Гейбриъл и Джулия.

Източник: Henrycavill.org

Силвейн Рейнард: Не мисля да изоставям темите за любовта и сексуалността

Мистериозният автор на „Адът на Гейбриъл” и „Екстазът на Гейбриъл” Силвейн Рейнард се наслаждава на най-доброто...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com